Medewerker sales support

Blink jij uit in klantvriendelijkheid en weet je handig gebruik te maken van je communicatieve en commerciële vaardigheden? Ben je een kei in het vastleggen en ordenen van klantgegevens en heb je ervaring met het maken van verkoopprognoses? Kun jij offertes uitwerken en is plannen jouw tweede natuur?

 

En de belangrijkste vraag: wil jij bijdragen aan onderwijs in Nederland dat start vanuit de kracht en ambitie van elke leerling?

 

Herken je jezelf hierin en wil je graag aan de slag voor 32-40 uur per week als Medewerker sales support? Lees dan nu verder!

Over ons

 

Wij zijn Klik Onderwijs. Wij willen dat kinderen in ons land het allerbeste onderwijs krijgen met de beste resultaten. Onderwijs met aandacht voor elke leerling.

 

Daarom helpen wij scholen en stichtingen om de kwaliteit van hun onderwijs en organisatie te versterken. Altijd vanuit een integrale blik, met aandacht voor onderwijskwaliteit, schoolorganisatie en schoolcultuur.

 

Wij ondersteunen scholen met ons digitale Klik Platform en bieden daarnaast training en advies ten behoeve van leraren en schoolleiders. Het Klik Platform is het eerste digitale platform dat alle relevante functies voor een school integraal aanbiedt. Een onderdeel van het Klik Platform is de Klik ELO. Hierin wordt het leerproces van elke individuele leerling inzichtelijk gemaakt door gebruik te maken van een unieke leerdoelenstructuur. Dit zorgt ervoor dat leerlingen, leraren, ouders en de schoolleiding 24 uur per dag, zeven dagen per week zicht en grip hebben op het leerproces van de leerling en op de kwaliteit van de school.

Team Markt

 

Team Markt, waar jij mogelijk als Medewerker sales support onderdeel van uitmaakt, is onder andere verantwoordelijk om kansen bij scholen te identificeren. Ook zien wij de ondersteuningsbehoeften van scholen en vertalen wij deze in passende dienstverlening. Het hele Team Markt is daarom verantwoordelijk voor het realiseren van de omzet. Daarnaast is Team Markt verantwoordelijk voor de begeleiding van scholen in de veranderingen die nodig zijn om de kwaliteit van het onderwijs op de school te verbeteren. Dit doen wij door het bieden van de juiste ondersteuning in de vorm van trainingen, coaching en samenstelling van het Klik Platform.

Doel van de functie

 

Als Medewerker sales support bied jij ondersteuning bij de operationele werkzaamheden in het gehele verkoopproces. Je ondersteunt je collega’s tijdens het acquisitie- en offerteproces en je beheert het klantenbestand. Daarnaast ondersteun je bij projectondersteuning. Hierbij kun je denken aan het inplannen van afspraken bij scholen voor de te leveren dienstverlening en het bijhouden van de projectadministratie.

Wat zijn jouw verantwoordelijkheden?

 

Beheer klantenbestand: Je richt het systeem in met klantgegevens en houdt de administratieve verwerking bij.
Acquisitie en het volgen van leads: Je ondersteunt de accountmanagers bij hun acquisitie werkzaamheden.
Klantgegevens: Je ordent de contactgegevens van scholen en potentiële klanten en legt deze vast. Ook houd je de contactmomenten bij.
Ondersteuning in verkoopproces: Je ondersteunt de accountmanagers met de commerciële vragen van klanten en helpt met het opstellen van de offertes.
Prognoses uitwerken: Je verzamelt benodigde informatie en stelt sales prognoses op.
Inplannen dienstverlening: Je stemt de planning af met scholen, experts en collega’s voor dienstverlening en voortgangsgesprekken.
Administratie rondom trainingen: Je regelt administratieve zaken voor de inkoop van externe experts (ZZP’ers), voor het leveren van specifieke trainingen, de administratieve afhandeling en de evaluatie van een training.

Wat vragen wij van jou?

 

 • MBO werk- en denkniveau;
 • 1-3 jaar ervaring in soortgelijke functie;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • Accuraat;
 • Gestructureerd;
 • Commercieel vaardig;
 • Klantgericht;
 • Zelfstandige en proactieve werkhouding;
 • Plannen & organiseren;
 • Flexibiliteit;
 • Ervaring met CRM-systemen, bij voorkeur Exact;
 • Boven gemiddeld ervaring met Excel of Google Spreadsheets.

Wat bieden wij jou?

 

 • Een functie voor 32 tot 40 uur per week;
 • Een bruto maandsalaris tussen de € 2540,- en € 3760,-;
 • Een contract voor 12 maanden, met de intentie tot verlenging;
 • Geïnspireerde en betrokken collega’s;
 • Mogelijkheden tot het ontplooien van je eigen ideeën en talenten in een groot, maar hecht team.

 

Bij Klik vind je niet zomaar een baan, je vindt een plek waar met passie wordt gewerkt en successen worden gevierd. Je vindt een hecht en open team die elkaar helpt om beter te worden en oprechte interesse heeft in elkaar. Er wordt hard gewerkt, maar er moet ook ruimte zijn voor ontspanning en dat uit zich in regelmatige borrels. Ook hebben wij een activiteitencommissie die ervoor zorgt dat er buiten werktijd uitjes georganiseerd worden waar je bijna geen nee tegen kunt zeggen.

 

Ons kantoor bevindt zich op het bedrijventerrein Forepark in Den Haag. Ons kantoor is uitstekend te bereiken met het ov en de auto.

Reageren op deze vacature?

 

Zie jij jezelf als onze nieuwe Medewerker sales support en wil je ook graag jouw bijdrage leveren aan een betere kwaliteit van het onderwijs in Nederland? Stuur dan jouw sollicitatiebrief en CV via hrm@klikonderwijs.nl onder vermelding van ‘Medewerker sales support’.

 

Mocht je nog vragen hebben omtrent de vacature, neem dan contact op met Ieke Jan Sevinga (manager team Markt) of Laura Borrias (HR adviseur) via 085 112 0 150.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.