Dit is Klik

De supporter van onderwijs

Klik streeft naar een wereld waarin leerlingen meer meekrijgen op school dan wat exameneisen verlangen. Een wereld waarin elk kind dankzij goed onderwijs zijn talenten ten volle kan benutten en zijn eigen verwachtingen overtreft.

 

Klik ondersteunt scholen in het basisonderwijs, voortgezet onderwijs en mbo om een motiverende leeromgeving te bieden en grip te krijgen op leerresultaten en onderwijskwaliteit, ongeacht het onderwijsconcept waarop de school gestoeld is.

 

Dat doen we met deze producten en diensten:

Klik in minder dan een minuut

Klik Platform

Het enige integrale pakket van onderwijssoftware dat het onderwijsproces centraal stelt. Zet de stap van een gedigitaliseerde onderwijsadministratie naar een digitaal leerproces dat inzicht en overzicht biedt en leerlingen motiveert.

Trainingen

Voor leerdoelgericht onderwijs heb je niet alleen een ander perspectief nodig, maar ook andere vaardigheden. Bereid je school voor op succes met onze trainingen voor vakdocenten en schoolleiders, staf en leerlingen.

Teamcoaching

Al aan de slag met leerdoelgericht onderwijs? Startende teams helpen we de theorie succesvol in de praktijk te brengen met behulp van onze teamcoaching en performance support. Ervaren teams helpen we de volgende stap te zetten in de transformatie van hun school.

Organisatie

Klik is onderdeel van Towerbrook en een volledig zelfstandig zusje van The Learning Network (TLN), bekend van Van Dijk leermiddelen.
Klik komt voort uit Kunskapsskolan, een bewezen concept voor gepersonaliseerd onderwijs uit Zweden dat sinds 2012 ook op 40 Nederlandse scholen succesvol wordt toegepast.

Rocket