Support

Klik ijsje support

Altijd hulptroepen bij de hand

We raken allemaal wel eens de draad kwijt. Dan is het lekker als iemand je even op weg helpt de rode draad weer te zien.
Voor jouw vragen over het Klik Platform staat ons support team klaar om jou te helpen wanneer je dat nodig hebt.

Hulp vragen

Contact leggen doe je eenvoudig vanuit het platform. Klik op het roze vraagteken en open onze Support widget. Zo zie je direct oplossingen voor de pagina waarop jij je bevindt. Ben je op de pagina van leerlijnen en loop je hier vast? De support widget laat korte artikelen zien over problemen en oplossingen binnen de leerlijnen.

 

Je kunt ook je vraag insturen. De functie geeft de mogelijkheid om een schermafbeelding toe te voegen Zo zien wij waar het probleem zit en helpen wij je snel en gericht.

 

Naast de support widget binnen het Klik platform kun je ook inloggen op de Klik Support omgeving. Hier vind je informatie over:

 

  • Actuele onderwerpen
  • Trainingen
  • De volledige handleiding
  • Support video’s
  • Op welke manieren je ons kunt bereiken
  • En nog veel meer…

Log in op jouw Klik Support

Actuele status

Klik op de onderstaande knop voor de actuele status van het Klik Platform en een overzicht van toekomstige onderhoudswerkzaamheden.

 

Wil je via de mail op de hoogte worden gehouden, indien een systeem problemen ondervindt? Abonneer je dan op de automatische status updates. Klik op de pagina rechtsboven op ‘Ontvang updates’ en kies voor ‘Email’.

Contact Support

E-mail

support@klikonderwijs.nl

 

Telefoon

+31 (0)85 112 0 112

 

WhatsApp


 
+31851120112

 

Openingstijden

Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur.

Hulp op afstand

Met behulp van het programma TeamViewer kan een collega van ons Support team tijdelijk even meekijken op je computer. We nemen dan op afstand de bediening van je computer over om te proberen je probleem op te lossen. Het programma kun je hieronder downloaden via de knop TeamViewer downloaden.

 

Het is niet nodig om TeamViewer te installeren. Zodra je TeamViewer weer sluit, is de verbinding permanent verbroken.

Leer onze Support coördinator kennen

“Mijn naam is Asteer Kunneke en ik ben Support coördinator bij Klik. Mijn werk houdt in dat ik actief bezig ben met de verbetering van Klik Support. Om dit te doen hou ik altijd de vraag in gedachte: hoe kunnen wij leraren en schoolleiders nog beter van dienst zijn? Daarnaast zorg ik ervoor dat al onze gebruikers tijdig antwoord krijgen op vragen, bewaak ik dat al onze informatie up to date is en tijdig bij de gebruikers van ons platform terechtkomt.”