ELO

Elektronische leeromgeving

Verder dan de exameneisen

Klik ELO stelt het onderwijsproces van plannen, leren en volgen centraal. De module bevat een gebruiksklare leerdoelenstructuur die gefundeerd is op instrumenten van SLO en het wettelijk kader. Zo houd je als docent echt zicht op de voortgang van leerlingen. Jaarplanningen en leerpaden staan alvast voor je klaar. Start direct, of pas de planningen naar eigen inzicht aan.

 

Beta versie beschikbaar vanaf januari 2022

Een gebruiksklare leerdoelenstructuur

De wettelijke kaders, niveaus, formulering, omvang… Een bruikbare leerdoelenstructuur heb je niet zomaar.

 

In Klik ELO staat voor elke methode een uitgewerkte leerdoelenstructuur voor je klaar. Zo weet je precies wat de beoogde leeropbrengst is van elk stukje leermateriaal. Door deze gebruiksklare leerdoelenstructuur kun je direct aan de slag met leerdoelgericht onderwijs.

Diep geïntegreerde leermiddelen

Methodes van de bekendste educatieve uitgevers zijn gekoppeld aan de leerdoelenstructuur van Klik ELO. En dat gaat verder dan alleen leermiddelen. Ook aan planningen en leerpaden is gedacht. Een handig startpunt en volledig aan te passen aan jouw wensen.

Grip op het leerproces

Leerlingen helpen met het vinden en stellen van hun persoonlijke doelen, zicht houden op de planning en voortgang, coach- en oudergesprekken voeren. Als leraar speel je een sleutelrol in alle elementen van het leerproces. Klik ELO geeft leraren simpel en efficiënt inzicht en overzicht, zodat je als leraar grip houdt op het leerproces en je de tijd optimaal kunt besteden aan de leerlingen.

Klets met Klik

Meet de ELO product owner

Marije is onze dijk van een product owner. Samen met Djonie staat zij aan het roer van de Klik ELO. Ze kent het leerproces als haar broekzak en weet precies waar in dit proces winst behaald wordt met de Klik ELO.

 

Ontmoet Marije in de video hiernaast!

Tour de ELO?

ap3