ELO

Elektronische leeromgeving

Werkplanning voor leraar en leerling

Klik ELO module bevat een gebruiksklare leerdoelenstructuur die gefundeerd is op het wettelijk kader. Zo houd je als docent écht zicht op de voortgang van leerlingen. Jaar- en weekplanningen staan alvast voor je klaar. Start direct, of pas de planningen naar eigen inzicht aan.

Een gebruiksklare leerdoelenstructuur

Wettelijke kaders, niveaus, formulering, omvang… Een bruikbare leerdoelen-structuur heb je niet zomaar. In Klik ELO is voor elke methode een uitgewerkte leerdoelenstructuur beschikbaar. Zo weet je precies wat de beoogde leeropbrengst is. Door deze gebruiksklare leerdoelenstructuur kun je direct aan de slag met leerdoelgericht onderwijs.

Diep geïntegreerde leermiddelen

Methodes van de bekendste educatieve uitgevers zijn gekoppeld aan de leerdoelen-structuur van Klik ELO. Op paragraafniveau en opdrachtniveau is de inhoud van leermiddelen gekoppeld op (sub-)leerdoelen. Zo weet je echt hoe je leerlingen ervoor staan.

Grip op het leerproces

Talentontwikkeling is mensenwerk. Samen met coaches en vakdocenten kan een leerling zijn eigen verwachtingen overtreffen. Persoonlijke doelen stellen, zicht houden op de planning en voortgang. We hebben het zo simpel en efficiënt mogelijk gemaakt. Alles overzichtelijk op één plek voor iedereen.

Klets met Klik

Meet de ELO product owner

Marije is onze dijk van een product owner. Samen met Djonie staat zij aan het roer van de Klik ELO. Ze kent het leerproces als haar broekzak en weet precies waar in dit proces winst behaald wordt met de Klik ELO.

 

Ontmoet Marije in de video hiernaast!

Tour de ELO?

ap3