ACADEMIE

Multimediale leeromgeving

Waar je leerdoelgericht onderwijs je eigen maakt

Klik Academie is een rijke multimediale leeromgeving voor leraren, schoolleiders en stafmedewerkers. Vol met praktijkvoorbeelden, theorie, oefeningen en gadgets voor leerdoelgericht onderwijs. Zodat jij het leerdoelgerichte onderwijs in no-time binnen jouw school laat vliegen.

Doeltreffende leerervaring

Uiteraard staan in de Klik Academie leerdoelen centraal. Hoe kun je anders weten welke richting je op moet als je nooit de bestemming bepaald hebt? Per leerroute zijn er concrete leerdoelen en criteria geformuleerd, zodat je precies weet wat je per leerroute gaat leren.

Multimediale leervormen

In de Klik Academie zijn de leerinhouden in behapbare stukjes opgedeeld. Kilometerslange teksten zul je dus niet aantreffen, wel eenvoud en overzicht met heldere illustraties, video’s, teksten en gerichte opgaven. Zo is er voor ieder wat wils.

Vol praktische tips & tricks

Wij geloven dat enkel theorie de praktijk niet zal veranderen. Daarom bevat Klik Academie ook gadgets en goodies die jij direct in de praktijk kunt inzetten. Praktische tips van collega-onderwijsprofessionals, voorbeelden, sjablonen, spellen en nog veel meer dan dat onze brochure kan bevatten.

Trainingen

Benieuwd naar ons veelzijdige aanbod?

Klik op de onderstaande button voor een gedetailleerd overzicht.

Tour de ELO?

ap3