K&V

Kwaliteit & verantwoording

Grip op onderwijskwaliteit

Klik K&V module maakt kwaliteitszorg overzichtelijk. De module gebruikt gegevens uit het onderwijsproces om real-time te sturen op wettelijke en eigen criteria. Bruikbare dashboards geven inzicht in de talentontwikkeling van iedere leerling. Gebruik de inzichten op elk moment wanneer het nodig is, voor het gesprek in de school of met de Onderwijsinspectie.

Kwaliteit meten met data

Kwaliteit van onderwijs meet je met kwalitatieve data. Door leerlingen leerdoelgericht te beoordelen en te volgen weet je als school exact waar leerlingen richting de gestelde doelen staan.

Real-time dashboards

Op elk moment is een overzicht in de dashboardfunctie mogelijk. Kies periode waarover je inzicht wilt hebben en het niveau waarop je een rapportage wenst: leerling, klas, of leerjaar. Kies standaardperiodes of een periode passend bij je schoolkalender.

Grip op onderwijskwaliteit

De kwaliteitszorgmodule binnen het Klik platform is gebouwd op het wettelijk kader. Alle informatie uit het onderwijsproces die nodig is voor de dialoog met de Onderwijsinspectie is eenvoudig te exporteren naar een rapportage. Dat levert een aanzienlijke tijdsbesparing op.

Klets met Klik

Meet de ELO product owner

Marije is onze dijk van een product owner. Samen met Djonie staat zij aan het roer van de Klik ELO. Ze kent het leerproces als haar broekzak en weet precies waar in dit proces winst behaald wordt met de Klik ELO.

 

Ontmoet Marije in de video hiernaast!

Tour de ELO?

ap3